Termeni si conditii

VASILIANA CRISTIAN SRL în calitate de administrator al webshop-ului http://handmadeideas.luxdesign28.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment
continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune, pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Securitate

Daca utilizati webshop-ul sunteti raspunzator pentru confidentialitatea datelor privitoare la contul dumneavoastra, care sunt: numele de utilizator si parola. Sunteti raspunzator pentru actiunile desfasurate pe webshop-ul nostru cu contul şi parola dumneavoastra. Daca suspectati ca datele contului dumneavoastra (nume de utilizator si/sau parola) sunt folosite ilegal, va rugam sa ne contactati cat mai repede se poate prin e-mail sau telefonic pentru blocarea contului. Folosirea abuziva sau frauduloasa a contului poate conduce la blocarea acestuia.

Greseli de tiparire

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau atasate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania
noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Modificari ale preturilor si serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a schimba sau modifica preturile produselor, serviciilor si calitatea acestora, temporar sau definitiv, fara notificare prealabila, EXCEPTIE facand comenzile in curs de procesare.
Protectia datelor personale Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice VASILIANA CRISTIAN SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii acestor date sunt: folosirea pentru emiterea documentelor fiscale conform legii, folosirea de catre societatea de curierat pentru livrarea comenzilor si informarea dumneavoastra (daca optati la acest lucru) despre noutati, promotii, etc.

Conditii de Utilizare

VASILIANA CRISTIAN SRL nu garanteaza ca webshop-ul, serverele pe care este gazduit, sau email-urile trimise de la http://handmadeideas.luxdesign28.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu  caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste webshop-ul pe riscul propriu, VASILIANA CRISTIAN SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea webshop-ului.

Cum cumpar ?

Inregistrare

Pentru a putea comanda din magazinul nostru, trebuie sa ne furnizati datele necesare pentru emiterea documentelor fiscale si pentru livrarea comenzilor. Aveti la dispozitie metoda inregistrarii. Pentru Inregistrare va rugam sa accesati sectiunea „Inregistrare” de pe www.handmadeideas.luxdesign28.ro.Dupa inregistrare veti primi un e-mail pentru activarea contului dumneavoastra.

Va rugam sa completati corect datele necesare (nume, adresa, cod postal, seria si nr. de pe buletin ( in cazul persoanelor fizice) sau CUI/CIF ( in cazul persoanelor juridice), in caz contrar va fi imposibila livrarea produselor comandate.

 Comanda

Selectati produsul dorit, numarul si dupa caz culoarea acestuia (trebuie sa ne specificati in comentul finalizarii comenzii toate informatiile suplimentare!), apoi apasati butonul „adauga in cos”. VALOAREA MINIMA A COMENZILOR ESTE DE 30 LEI fara taxa de transport.
Preturile – Preturile atasate sunt cele finale, dar nu includ costurile de transport.

Disponibilatea produselor

Produsele se fac, de principiu, la comanda (conform cerintelor clientului: culoare, forma, detalii, etc…), iar termenul de executie si livrare, precum si pretul se vor stabili impreuna cu cel / cea interesat/a.

Plata

Plata se poate face in sistem ramburs, adica plata in momentul ridicarii coletului.

Livrare

Vor fi livrate doar comenzile cu valoare de minim 30 lei fara taxa de transport.
1. Livrare prin curier rapid (in mod normal 1-2 zile lucratoare de la confirmarea trimiterii comenzii). NU  PERCEPEM TAXA SUPLIMENTARA PENTRU COLETELE CU GREUTATEA DE PANA LA 1KG. In cazul in care doriti ca comanda sa va fie livrata Sambata (daca ati facut comanda Vineri), sa specificati acest lucru in rubrica comentarii.
Taxe de expediere (livrare prin curier rapid) :
– sistem ramburs pentru comenzi intre 20 si 150 lei = 23lei
– sistem ramburs pentru comenzi intre 150 si 300 lei = 15 lei
– sistem ramburs pentru comenzi peste 300 lei = Gratuit
***Fac exceptie localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, caz in care vom fi nevoiti sa aplicam taxe suplimentare pentru transport, taxe care vor fi comunicate clientului inainte de expedierea coletului.
2. Livrare prin POSTA ROMANA – timp de livrare 2-3 zile (coletul se ridica de dvs de la oficiul postal
de care apartineti, in urma primirii unui aviz de la Posta Romana. In cazul neprimirii acestui aviz in cel mult 3 zile de la data trimirteri comenzii de catre noi, avem rugamintea sa va prezentati la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului).
Plata se face prin ramburs la ridicarea coletului de la Posta Romana. NU PERCEPEM TAXA  SUPLIMENTARA PENTRU COLETELE CU GREUTATEA DE PANA LA 10 KG.
Taxe de expediere (livrare prin POSTA ROMANA):
– sistem ramburs pentru comenzi intre 20 si 150 lei =15 lei
– sistem ramburs pentru comenzi peste 150 lei = gratuit